aradtorshi
خانه / آبلیمو / فروش آبلیمو اینترنتی با قیمتی ارزان

فروش آبلیمو اینترنتی با قیمتی ارزان

در حال حاضر خریداران با فروش آبلیمو اینترنتی، توانسته اند این محصول را با قیمتی ارزان و با بهترین کیفیت موجود برای خود تهیه نمایند. آبلیمو طبیعی را می توان از رنگ و مزه آن، از چند فرسخی تشخیص داد.آبلیمو به دلیل غنی بودن از ویتامین‌ ها و املاح‌ معدنی دارای خاصیت معجزه‌ آسایی می باشد و همچنین به علت داشتن خواص اسیدی یک ضد عفونی کننده بسیار قوی است.فروش آبلیمو اینترنتی با قیمتی ارزان

عرضه انواع آبلیمو درجه یک با بهترین قیمت

عرضه انواع آبلیمو درجه یک با بهترین قیمتعرضه و فروش ابلیمو درجه یک، در انواع مختلف و با بهترین قیمت از هم اکنون آغاز شده است، مهم نیست در کدام شهر زندگی می کنید، هر کجای ایران باشید این محصول را به دستتان می رسانیم.

در بیشتر فروشگاه‌ ها و مغازه‌ ها آبلیمو هایی با برند و قیمت‌ های گوناگون به فروش می‌رسد.
برخی از این محصولات مزه آب یا اسانس می‌دهد، بعضی تلخ مزه هستند، تعدادی از آن ها به اندازه ای ترش و شور است، که گویا فقط از ترکیب اسید و نمک تهیه شده است و در مقابل، تعدادی هم به رنگ و طعم آبلیمو شباهت دارد، اما دلیل این همه تفاوت در چه چیزی است؟
آبلیمو یکی از محصولاتی است که نمی توان زیاد تشخیص داد که این محصول مرغوب است و یا نه ناخالصی دارد.
در حال حاضر، در هنگام تولید اگر درصد یکی از مواد تشکیل دهنده در آبلیمو مانند آب، اسید، اسانس لیمو یا نمک افزوده شده، زیادتر از دیگر ترکیبات باشد آبلیمویی که تولید می شود آن طعم را بیشتر نشان می دهد و این همان عاملی است که موجب تفاوت طعم در آبلیمو ها می‌شود.
تلخی بعضی از آبلیمو ها بعضا به دلیل فشار به پوست لیمو در زمان آبگیری می باشد، که امکان دارد آبلیمو را تلخ کند و هیچ ضرری برای سلامت نداشته باشد و این مسئله نشان‌ دهنده نا مرغوب بودن محصول نیست، اما محصولی که از میوه مرغوب تهیه نشود، آبمیوه مرغوب هم از آن به عمل نمی آید.
آبلیمو را بهتر است در یخچال و به دور از نور و حرارت نگهداری کنید و بدانید برای ذخیره طولانی‌ مدت آبلیمو حتما درب بطری را محکم ببندید و برای جلوگیری از کپک زدن آن، باید ظرف را کاملا پر کنید تا از نفوذ هوا به داخل بطری شیشه‌ ای جلوگیری شود.

خرید آبلیمو مرغوب و خالص با قیمتی فوق العاده ارزان

برای خریداران، قیمت آبلیمو مرغوب و خالص خیلی مهم می باشد و در پی این می باشند که این محصول را با قیمت فوق العاده ارزان و به صورت عمده برای خود تهیه نمایند.
با توجه به مقدار بسیار بالای ویتامین ث موجود در لیمو، مصرف آن موجب افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن می گردد.
در واقع آب لیمو یک ضد ویروس بسیار عالی می‌ باشد. برای فرد مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی مصرف مخلوطی از آب لیمو تازه با عسل در یک لیوان آب ولرم بسیار مفید فایده خواهد بود.
لیمو ترش میوه ای درختی می باشد که ویژه مناطق گرمسیری است که مرغوب ترین نوع جهانی آن در استان فارس کشت می شود.
آبلیمو حاوی املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است که به عنوان چاشنی و ایجاد کننده عطر و طعم در خوراکی ها و شربت ها به کار می رود. مصرف این ماده غذایی ارزشمند برای رفع تشنگی به ویژه در هوای گرم بسیار مفید است.
آب لیمو در سفره های غذایی همه فرهنگ ها مورد توجه است. آبلیمو و اسانس آن برای بدن، ذهن و روح انسان خیلی مفید است و اسانس لیمو به دلیل انرژی زا بودن آن مشهور است.
مهمترین مورد‌ی که یک مصرف‌ کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیمو است که طبق استاندارد، زرد می باشد.
طعم طبیعی آبلیمو، که ترشی مایل به کمی تلخی دارد ناشی از اسانس های موجود در پوست به مقدار خیلی اندک است. اسانس های روغنی موجود در پوست که موقع آبگیری وارد آبلیمو می گردد، خود خواص ضد عفونی‌ کننده زیاد دارد و نیز مانند حفاظی ویتامین ث که در آن هست را حفظ می کند.

قیمت انواع آبلیمو موجود در بازار

قیمت انواع آبلیمو موجود در بازارافرادی که نمایندگی آبلیمو را در سطح کشور بر عهده دارند تلاش می کنند که این محصول را در انواع مختلف وارد بازار نمایند و از بهترین مواد اولیه موجود استفاده می کنند تا رضایت مشتری را جلب نمایند و با قیمت ارزان به دست آن ها برسانند.
آبلیمو از جمله مواد مصرفی است که بعضی از افراد، از روی میزان ته‌ نشین شدن پالپ لیمو بر کف بطری پی به طبیعی بودن آن می‌ برند. به همین دلیل در بعضی موقع آبلیمو های صنعتی ته‌ نشین نمی‌ گردد یا میزان پالپ لیمو در آنها کم است، بسیاری عقیده دارند که محصول مصنوعی می باشد.
حال، آیا این عقیده درست است؟ لیمو حاوی آنزیم‌ های زیادی می باشد که یکی از آن ها موجب ته ‌نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو می گردد.
از آنجا که این آنزیم‌ در صنعت در فرآیند های حرارتی غیر فعال می‌‌شود اغلب آبلیمو های صنعتی ته‌‌ نشین نمی‌‌ گردند و اگر هم درصدی ته‌ نشین شوند برای جلب نظر مشتری به آن پالپ لیمو اضافه  می کنند.
اما در آبلیموی خانگی چون فرآیند حرارتی انجام نمی‌ پذیرد و آنزیم همچنان موجود است، پالپ لیمو بعد از مدتی ته‌ نشین و آبلیمو دو فاز می‌ شود. بر این اساس ته‌ نشین شدن یا یکنواخت بودن آبلیمو ملاک صحیحی برای ارزیابی کیفیت یا مرغوبیت آبلیمو نخواهد بود.

فروشندگان آبلیمو اینترنتی در ایران

فروشندگان آبلیمو اینترنتی در ایران در تلاش هستند که این محصول را با استفاده از متد های نوین تولید کنند تا خاصیت غذایی آن از بین نرود.
سوالی که در ذهن خیلی از افراد ایجاد می شود به این صورت است که روند آبگیری لیمو در صنعت به چه صورت می باشد؟
آیا می‌توان روی ارزش تغذیه‌ ای آن حساب کرد؟
لیمو، پس از ورود به کارخانه تمیز شسته می شود و خشک شده و آن را برش می دهند و سپس آن را کاملا حرارت می‌ دهند تا علاوه بر حذف آلودگی‌ های احتمالی، با نرم شدن بافت لیمو آب بیشتری از آن خارج گردد.
در مرحله بعد، آبلیمو از صافی رد می شود و دوباره پاستوریزه می‌ گردد.
در این فرآیند تا حدود زیادی ویتامین‌ های لیمو، به ویژه ویتامین سی در آن موجود است و می‌‌ توان گفت چند هفته بعد از تولید آبمیوه به دلیل طعم ترش موجب ایجاد تنوع در سالاد و برخی غذا ها می‌شود و خاصیت فراوانی هم دارا می باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
معصومه هواشمی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129612804
آدرس کانال: aradtorshi@
پست الکترونیکی: Aradtorshi@gmail.com

مطلب پیشنهادی

خرید و فروش عمده آبلیمو به صورت عمده

آبلیمو یکی از چاشنی های بسیار لذیذی است که ایرانیان در غذا های خود بسیار از آن استفاده و بهره برداری می کنند. در کشورمان برند های تجاری و کارخانجات تولیدی بسیار

پاسخی بگذارید